sape nak $$$$$$ klik kat sini..hehhehehe

Wednesday, February 23, 2011

cerita 2

salam ceria..
hehhe..
maaf ye kawan2 kite x reply lagi komen kwn2
kat umah kite ni...
tp kite akan reply jugak...heheh

kite nak share sikit ngan kawan2..
kalo sebelum tido kan..
kite senyum dan lupakan masalah...
pastu tdo..
bangun dr tdo kan..
kite senyum dan fikirkan yg positif..
jgn sesekali kali kate..ngantok la..malas la..

kerana kalo kite positif dan ceria dari pagi..
insyaallah sampai petang dan malam kite positif dan ceria..
kalo kite negatif,sedih dan menangis sebelum tdo dan bgn tdo..
alamatnye..esok sepanjang ari kite negatif..

heheh..kite xtau..just sharing..
sebab kite penah buat dan penah rase..hehhe
memang jadik..semalam pon sama..
arini xtau la kan..heheh

ceria selalu kawan-kawan..:)

46 comments:

wahida said...

setuju!!

Ati Masrif said...

nak cubalah

jadi mcm cik ceria ni..hihi

i likee!!


Jom baca: CARA LETAK LINK ENTRY DALAM KOMEN ANDA

h4ni3 said...

bangun tido saya senyum
happy tgk anak pun senyum

tapi still malas nak gi keje
camno tu?
hahahhaa
sebbaik saya bukan kaki ponteng :D

bujal X said...

sebelum tido saya peluk saya punya ainul.jangan jeles!haha~

♥ manje ♥ said...

assalamualaikum

betul... kita setuju =)
kalau kita ternampak orang yg
'moody' pagi2... cpt2 lari
sbb takut nanti 'aura negatif'
berjangkit pada kita plak =) ~

Daddy Ziyyad said...

saya susah nak senyum di pagi Isnin..~huhu

sal said...

betul, fikirkan yang positif selalu, moga sentiasa ceria dan sihat..brdoa pdNya moga perjln urusan harian dipermudahkan Allah..

sahromnasrudin said...

nk jadik mcm ceria..ceria selalu....tp tensen gak dgn kerja2 hakiki kans heheheee

gadisBunga said...

memang kene buat cemni hari2. hu~

yantz-yeem said...

i likeeeeee...lagi awk skue kan bile sy klik awak punyer HB!!!

Myra Jay said...

Yep sokong.. kena selalu +ve thinking, baru hati ceria :)

Kakzakie said...

kalau dalam kesedihan agak payah juga cik ceria oiii.

Kalau hari-hari biasa memanglah boleh kan. Kakak senyum ni :)

gedek! said...

Ada lima (5) perkataan CERIA dalam entry kali ni....

mekchu said...

honestly, zaman berchenta dulu selalu tido dlm perasaan yg bengang.. tp lepas kawin, belum sempat baca bismillah dah tido.. hahaha..

seelok2 nya, setelkan segala masalah sebelum tido.. supaya bangun pagi tu siiiinyummmmm je... :)

- GC - said...

kadang2 tertido depan tv, tak sempat nak apply teknik ni. hihi

FarEast said...

btol apa cikceria cakap tu ... mesti tido dan hari2 kita lebih indah ... thanks ... ur entry made me smile in front of my laptop :)

Mak Su said...

tq for sharing ya cikceria, patutlah ceria selalu :D

ahsfantasy24 said...

kmi sntiasa ceria..
tp cik ceria kne lagi2 ceria..
hehhehe..

Terbaru:
Bila Cinta Diibaratkan Sebiji Limau
Yang Aku Mahu, Hanya Kamu

a.samad jaafar said...

betul tu.. kajian juga dah buktikan.. selalu di sebut oleh pakar2 motivasi..

FarEast said...

saya baru upload photos pre wed ;) if u free, boleh la lawat blog saya :D

Led said...

lama tak jenjalan kat laman cik ceria....

azieazah said...

Dr Mohd Fadzillah Kamshah kata,
setiap malam sebelum tidor, kita kena maafkan orang, dan mohon orang maafkan kita juga...

Mimi Jazman said...

ptutla cik ceria selalu ceria.. hehehe..

cikceriacorner said...

kak wahida..

ehheheheh..terima kasih akak..:)

cikceriacorner said...

kak ati..

ehheh..cuba la kak...

kite pon cuba gak..tu sampai skrg kalo nak tdo xmo pk yg negatif..positif aje..hehehe

n plan utk ari esok..ehhehe

cikceriacorner said...

kak hanie..

heheheh..xpe kak..yg penting kite senyum n eppy..

malas bleh diatasi..heheh

cikceriacorner said...

bujal..

ehhehe..tu yg membuatkan kamu eppy..heheh

cikceriacorner said...

manje..

ehhehe..emm btul tu manje..

kite kene positif selalu...ehheh

cikceriacorner said...

dedi ziyyad..

hehehhe..jom senyum..pagi senin memang payah..tp pakse gak senyum..heheh

cikceriacorner said...

kak sal..

amin..terima kasih akak..

moga segala dipermudahkan..amin..:)

cikceriacorner said...

shah..

heheh..kdg2 sy xgak ceria..tp kena be positif..baru keje berjalan lancar..:)

cikceriacorner said...

gadisBunga..

heheheh..emm btul tu GB..kene gak..:)

cikceriacorner said...

kak yantz..

hehehe..tu harus..:)

cikceriacorner said...

myra jay..

ehhehe..emm btul tu..terima kasih datang..ehehhe

cikceriacorner said...

kakzakie..

ehheeh..kalo sedih..kite nangis..bile da ok..kite senyum..

ehhehe..kan ceria..heheh

cikceriacorner said...

uncle gedek..

heheheh..uncle memang CERIA..heheeh

cikceriacorner said...

mekchu..

hehehe..emm btul tu..kene ceria b4 tdo..heheh

cikceriacorner said...

GC..

ehhehe..xpe..mlm esoknye bleh apply..heheh

cikceriacorner said...

far east..

hehehhe..emm..btul tu..da praktik kan ke blum...heheh

tq far east..ur statement make me eppy...heheheh

cikceriacorner said...

ahsfantasy24..

hehhehe..emm..dik..kite kene sentiase ceria..heheh

cikceriacorner said...

abg mad..

heheheh...terima kasih abg mad..:)

cikceriacorner said...

far east..

kite da komen..cantik2..suke tgk..heheh..:)

cikceriacorner said...

led..

thanx 4 coming..:)

cikceriacorner said...

kak azie..

hehehe..emm btul tu dr azie..sy setuju..

maafkan saya ye..heheh

cikceriacorner said...

mimi jazman..

ehehheh..kdg2 xceria jugak..ehheh

cikceriacorner said...

mak su..

hehehe..terima kasih mak su..ehheheh