sape nak $$$$$$ klik kat sini..hehhehehe

Monday, February 21, 2011

terima kasih bos..

salam ceria..
hehehe..
selamat tengahari semua..

alhamdulila..
atas nikmat dan kurnia dari Nya..

cik ceria rase eppy sgt...alhamdulilah
kerana dapat bos yg baik dan memahami anak buah..
dari timb. pengarah hingga pengarah...
yang bertolak ansur..
hehehehhe....
biasala..kalo kite buat keje..
xsemuanya perfect..
musti ada salah sikit2...

terima kasih bos..

ape yang penting..kerjasama..heheh

36 comments:

Kakzakie said...

Cikceria,

Sounds something je.... ada dapat sesuatu ke? Kalau kita berhak memang pun patut dan tak boleh dipertikaikan....

Yunus Badawi said...

Yang penting kerjasama.

Mcm kata wonderpet

Chik Att said...

nanti cik ceria jadi pengarah ... CA nak apply keja sana ... bleh

wahida said...

mmg best kalau dpt bos yg sporting, memahami dan x kedekut kan...hehehe....

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

dalam hati ada taman ke?? heheehhheee

gadisBunga said...

dalam hati cik ceria memang ada taman kan sekarang? hehehe~

Daddy Ziyyad said...

ada bos bujang ke?
ngeeeeeeeeeeee

alien said...

tompang gembira sama

bujal X said...

kewujudan saya tidak disedari bos~saya suka~haha~

ikan emas said...

haaa..

ni mesti kes bodek..

ada pe cerita ??

cikceriacorner said...

kakzakie...

hehehhe..xde la kak..semuanye ok..xde ape pun..hehehhe

cikceriacorner said...

YB..

hehehe..emm btul tu..ape yg penting..

kerjasama..hehhe

cikceriacorner said...

Chik Att..

heheheh..amin..masin mulut CA..

tp kalo tahap nak jadi pengarah tu..ntah bile..

xmungkin kot..hehhehe

cikceriacorner said...

kak wahida..

hehehe..emm..btul tu kak..:)

cikceriacorner said...

shah..

hehehe..taman mana tu nak?taman bunga ke taman rama2..hehee

cikceriacorner said...

gadisBunga..

hehehhe...emm..memang ada..ada rama2..bunga mcm2 kaler..heheh

cikceriacorner said...

dedi ziyyad..

heheh..bos bujang xde..semua da veteren..hhehehe

cikceriacorner said...

alien...

hehehe..terima kasih..:)

cikceriacorner said...

bujal..

ada..bujal..bos kamu sedang memerhatikan kamu..:)

cikceriacorner said...

ikan emas..

heheh..bodek?

xmo la bodek2..hehehe....

en_me said...

bodek jerr.. ehehe

kak Erna said...

cik ceria..betul..yang penting kerja sama

h4ni3 said...

bagusnya dapat bos camtu
jeles ai!
;)

zino said...

happy nya bos blanja ke hehe

amry said...

n next time jangan ulangi kesilapan tu lagi...eh?? apa yang aku merepet ni..hehehehe... CC kan ceria orangnya, bos marah pon boleh jadi tak marah. hehehe

FarEast said...

owh bagus la happy ... saya tumpang happy juga ;)

azieazah said...

Jangan goda Bos eekkkk.... > goyang jari. hehehehe

Mimi Jazman said...

thank you..boss.. hehehe.. bertuah cik ceria sebab dpt boss yg best..

cikceriacorner said...

en me..

hehehe..bodek sikit2 aje..heheh

cikceriacorner said...

kak erna..

emm..kan kak..yg penting..kerjasama..:)

cikceriacorner said...

kak hanie..

hehehhe...arap2 next bos pon baik mcm ni gak..heheh

cikceriacorner said...

uncle zino..

ehhehe..kdg2 bos belanja..tp yg penting dia paham anak buah..ehheh

cikceriacorner said...

amry..

ehheheh..mcm tau2 aje amry ni..ehhehe

cikceriacorner said...

fareast...

heheheh..terima kasih fareast..heheh

cikceriacorner said...

kak azie..

hehhehe..xgoda kak..hehehhe..no..no...heheh

cikceriacorner said...

mimi jazman..

heheheh..alhamdulila...:)