sape nak $$$$$$ klik kat sini..hehhehehe

Friday, March 18, 2011

cerita 10-minum milo jadik kuat


abg milo..senyum...

salam ceria..
heheh..
aritu kan masa kat kluang xsempat nak 
minum milo dari milo lori..
sebab tgh sibuk pasal pertandingan mewarna..

pastu kan..
masa kat nilai..
balas dendam..
minum sekali 3 cawan..
selamba..depan abg milo..
"abg..abg buat milo ni bestla.."
saya tambah lagi ek..kata cik ceria kepada abg milo itu..
"minum la dik..minum milo jadik kuat.."
abg milo itu berkata..
ok bang..ni da 3 cawan saya minum..selamba..heheh
ni saya nak minum lagi 2cawan dan ni botol utk kawan sy..
tapau milo..hehehhe

aritu daddy ziyyad dan bujalx pun 
ada buat n3 pasal milo lori..
milo lori best kan..heheh

37 comments:

bujal X said...

luka lama berdarah kembali~~~

cikceriacorner said...

bujal..

heheheh..xpe bujal..luka kamu da baik..saya da minumkan utk kamu..

total..5 cawan..hehehhe

hebatkan saya..hehehe

kucingorengemok said...

sembelit dik, minum banyak² sangat, hahaha

cikceriacorner said...

kog..

heheheh...masa tu kan kak..da xpk sembelit..sebab sedap..hehehe..sebab hauskan..pastu panas..hehehhe

amry said...

pergh!!best tu..dulu waktu sekolah beratur nak amik milo...nak amik banyak malu..hahaha...

cik ceria memang selamber..kekeke..

alien said...

besnye minum milo free~

Daddy Ziyyad said...

~haha..pandai mengayat abang milo tu ya..bagus!

~ bujal dah menangis tu..ekekeke

Kakzakie said...

Melampau CCC sampai 3 cawan. Cawannya kecik ke?

wahida said...

huwaaaa!! lama giler x jumpa milo lori neh...
kalau jumpa lg kim salam kat abg milo tu ye, tanya sekali x nak dtg rawang ke? hehehe...

h4ni3 said...

milo free kah???

kalau free, apesal tak ambik 30 cawan skali? hehehhe

✿....rossa alina....✿ said...

minum milo yg kat lori rase dia lain ngn milo buat sendiri kan??hehehehe..

Ati Masrif said...

milo free di nilai ke..

wat tak bagi tau ..

boleh kak ati angkut anak2
depa semua suka..termasuk mummy dia

aNIe said...

cik ceria... milo pree dari lori milo tu memang sedap...cukup rasa dan pekatnya...

gadisBunga said...

milo lori mmg terbaik kan? buat la cemana pun kat rumah, takkan sama rasa dia.

tetibe aku mosykel. huhuhu~

kak Erna said...

cikceria..betul ke milo dari van tu lagi sedap..
anak selalu jugak cerita..suka milo tu..

cikceriacorner said...

amry..

heheheh..amry..malu rugi..

cikceria memang mcm ni..heheh

cikceriacorner said...

alien..

best sgt..hehe..

cikceriacorner said...

dedi ziyyad..

hehe..tu yg dpt minum byk2...hehe..

bujal..nanti ada lori milo sy panggil ye..hehhe

cikceriacorner said...

kakzakie..

heheh..a'ah..cawannye kecik..

3 cawan..xcukup jugak..hehehe

cikceriacorner said...

kak wahida..

ok kak..roger n out..hehhe..

best kak..ehheh

cikceriacorner said...

kak hanie..

heehe..a'ah kak..milo free..

30cawan?hehehehe...malu nak amik..hehhe

cikceriacorner said...

rossa..

hehehe..a'ah..btul tu..xtau la ape yg lebih sampai best mcm tu...hehhe

cikceriacorner said...

kak aty...

hehehe..tu la..kalo no tepon akak..bleh roger..

best kan kak milo ni..heheheh

cikceriacorner said...

kak anie..

heheh..emm betul tu kak..kan..kan..

best kan..heheh

cikceriacorner said...

gadisBunga..

heheh..nape mosykel..heheh

memang bestkan milo ni..milo lori..heheh

cikceriacorner said...

kak erna..

akak..hehehe..a'ah kak..best sgt..

kalo minum secawan xcukup..kene minum byk2 cawan..heheeh

Ann Huda said...

Ahhh..Bestnyer Milo lori,tak sangka masih ada lagi. Kalau nampak pasti ku berlari, kejor milo lori sedap tak terperi.

cikceriacorner said...

ann huda..

hehehhe..sedapla ayat awak..mcm pantun..

heheheh..best kan milo lori..lazat x terperi..heheh

Cik Ina minat Do do Cheng said...

ha ha ha suka entry ni,padan muka ngan bujal.biar dia terkedu milo come back.he he

cikceriacorner said...

Cik Ina minat Do do Cheng..

hehehhe..saya da minumkan milo utk bujal kak..

tp saya la untung..sebab kenyang..ehehe

decrewz said...

Ni kira dok bodek abg tu la nak dapat minum milo lebih yer..ha3

KUREKURE COMEL said...

mmg best.....selalunya abg milo dtg time hari sukan sekolah...


perhhhh....berulang minum tu...
kihkihkih

Adinda Amy Sensei said...

suke minum milo aisss...hehe

cikceriacorner said...

decrewz..

hehehe..lebih kurang mcm tu la..bodek...heheh..tp milo tu memang best pon..hehhe

cikceriacorner said...

KUREKURE COMEL..

heheh..sedapkan milo tu..minum sekali..pasti nak lagi..heheh

cikceriacorner said...

adinda amy..

kite pon sama..tp xsama sedapnye mcm milo lori tu..heheh

Semarak Api said...

eh mnum milo smbelit ek..ooo,ptutla..hihhihi..

tp kalo sy mnum neslo jd pelawas..hehe