sape nak $$$$$$ klik kat sini..hehhehehe

Wednesday, December 07, 2011

betul ke?

salam ceria..
minggu lepas..
cikceria dpt panggilan yg xdikenali..
mengenali dirinye dr celcom..darussalam bin mohamad..
dia kata cikceria menang celcom RM7000.00..
minta no akaun..
pastu cikceria tanya mcm2..
pastu dia tanye ni dewasa atau bdk2?
cikceria pon pelik..tu yg lg tanye mcm2..
pastu dia letak..
nasib baik xbg no akaun..

nak aje tepon celcom...repot..tp xrepot pon..
hehehe

16 comments:

Wanita Bertudung Hijau said...

saya pun pernah ada org celcom call, tak yahlah percaya, abaikan je, hehehhehe

gedek! said...

abaikan ke...!

buang karan!

Kakzakie said...

Sekarang nie macam-macam CCC... kena hati-hati kalau pertanyaan yg terlalu private melaui online/telefon

Acik Erna said...

cikceria kalau rport kat celcom pun tak boleh uat apa2 jugak..kita kena hati2 sendiri je.

aNIe said...

Kalau lah mcmtu punya senang nak dpt 7000 ramai org dah jadi kaya kan?

BonekadalamChermin said...

cakap kat dia,

kirim sallammm!!

Fatin Mraz said...

sila abaikan..
mengarut jer tuh.

sal said...

nasib baik tak bagi...
takut ..

cikceriacorner said...

wanitabertudunghijau..

heheh..a'ah tula..lain kita kene berhati2 kan..hehe

cikceriacorner said...

uncle gedek..

hahahha..a'ah uncle..buang karan ajekan..ehhe

cikceriacorner said...

kakzakie..
a'ah kak..sekarang ni mcm2 org buat utk nak amik kesempatan pakai tepon kan kak..

cikceriacorner said...

acikerna..
a'ah kan kak..coz da ramai sgt kene kan kak..

cikceriacorner said...

kak anie..
hehehehe..a'ah kan kak..

begitu mudah ajekan...tp kene tipu..heheh

cikceriacorner said...

bonbon..

heheheh..wokey..roger n out..heheh

cikceriacorner said...

ftinmraz..

heheheh..a'ah..memang mengarut..hehe

cikceriacorner said...

kak sal..

heheh..a'ah kak..nasib baik xbg..heheh