sape nak $$$$$$ klik kat sini..hehhehehe

Tuesday, December 27, 2011

nak ceria...meh le gelak ketawa sama-sama..

salam ceria..
cikceria kalo stress atau nak ketawa guling2(tp xguling2 pon..)hehehe..
cikceria tgk youtube..
maharaja lawak mega..
memang best..
tgk byk kali pon xjemu..
lagi2 tgk kumpulan osbon n boboi..
memang kelakau..
yang lain pon kelakau gak..
bukan senang nak buat org ketawa kan..
hehehhe..

mari kita ketawa..hehehehhehe

16 comments:

gadisBunga said...

aku dah 3 minggu skip tgk maharaja lawak. heheh~

cikceriacorner said...

gadisbunga..
hehehhe..aku xde astro..tp tgk kat youtube..best gb..heheheh

Mimi Jazman said...

:D ketawalah selalu.. walau hati kurang bahagia..

:) ada orang kata bahagia itu tanda tabah..

cikceriacorner said...

mimi jazman..

hehehe..a'ah dik..kadang2 ketawa ni penawar duka..meh kite ketawa..heheh

azieazah said...

Part paling best, bila Harun Salim Bacik jadi pompuan dan BON tu cekap betul balas pantun!

gedek! said...

jom...!

kah kah kah!

yantz-yeem said...

giler guling2...hehhe

cikceriacorner said...

kak azie..

heheheh..a'ah kan kak..kalo harun salim bachik jadik pompuan..cantikan..heheh

bon pon memang pantas berpantun..pantun kelakau plak tu

cikceriacorner said...

uncle gedek..

heheh..jom uncle..kahahahahhah..kelakau kan...heheh

cikceriacorner said...

kak yantz..

hehehhehe....kelakau kan..heehe

Acik Erna said...

cik ceria..kalau nak gelk..kena ada teman kan..gelak sensorang pun tak best..he he

محمد رازيق said...

haha. jom ketawa!! walau putus cinta :) jmput bc entri putus cinta.

Fatin Mraz said...

betul tu..
laughter is the best medicine!

cikceriacorner said...

kak erna..

heheheh..a'ah kak..kalo ada teman lg gamat gelak kan...heheh

cikceriacorner said...

mohd..

gelak ni bleh ilangkan stress..o yeke..baru putus cinta ye..sabau ye

cikceriacorner said...

fatin..

emm betul tu fatin..sy setuju