sape nak $$$$$$ klik kat sini..hehhehehe

Friday, January 13, 2012

iklan yg menarik


salam ceria..

mula2 tgk iklan tu cikceria xfaham..

pastu bile tgk betul2 baru faham..

rupa2 nye kedai urut refleksiologi..

tapak kaki bercakap...hehheh

11 comments:

Ati Masrif said...

oh gitu pula..

kenalah kita fikir dulu :)

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Daddy Ziyyad said...

macam cina aja yg buat tagline tu..hehehe

ps: homemade choc tu wife saya yg buat. Ya, wife saya terima tempahan, boleh custom made. Kalau nak, inform lah saya ya..hehe

cikceriacorner said...

kak ati..

hehehhe..a'ah kan kak..hehe

cikceriacorner said...

emmet..

mekasih..selamat datang..:)

cikceriacorner said...

dedi ziyyad..

a'ah..heheh..papan iklan cina..tp cikceria tutup pakai kotak itam..

o yeke dedi ziyyad...ok..nanti kalo nak sy roger ye..mekasih..:)

ieda said...

kekekkeke x terfikir punn ;)

Fatin Mraz said...

setuju dgn ddyziyad~

sal said...

klu pergi refleksi ni, ringan kot rasa badan..

Cik Ina Do Do Cheng said...

cik ina pun tak faham, bila dah baca pun tak dapat tangkap lagi : (