sape nak $$$$$$ klik kat sini..hehhehehe

Tuesday, August 07, 2012

chicken wing...



salam ceria..
masuk semalam da 5 ari berturut2 cikceria asyik mkn chicken wing ni..
plak tu gerai yg sama..
hehehehe..ntahla tekak ni asyik nak mkn chicken wing tu..
layan ajela..heheheh
selamat berbuka dan berpuasa..

18 comments:

doc said...

sila ambik kontek number mamat yang jual ciken wing tu...
senang nak cari lepas bulan posa nanti.

susah kang kalau tetiba ciken wing dia...

cikceriacorner said...

doc..

hehhehehe..ok doc..tp yg jual ni minah ngan mak dia...hehehe..a'ahkan kene amik kang senang nak kontek..hehheeh

Ezy Chiaki said...

sdap!!!!!!!!

yantz-yeem said...

aku plaks yg teringin

Daddy Ziyyad said...

org kata...tak elok selalu sgt makan ciken wing ni..sebab tu tempat dia kena inject hormon...org kata lah...saya tak sure betol ke tidak :)

gadisBunga™ said...

sedap gilo!

Fatin Mraz said...

Nyum2...

wahida said...

ya Allah!! bikin aku terliur je...

aku pun suka nok!!

MulutPayau said...

sedapnya...!!!!!

the malay male said...

chicken pun dah naik harga sejak ramadhan ni

cikceriacorner said...

ezy chiaki..

heheheh..terima kasih..:)

cikceriacorner said...

kak yantz..

jom makan...:)

cikceriacorner said...

daddy ziyyad..

hehhehe..tulah doc..sy pon ada dgr gak..tp ciken wing tu bestla..heheh

cikceriacorner said...

gadisBunga..

a'ah GB..best..heheh

cikceriacorner said...

FatinMraz..

nyum2..best...hehehhe

cikceriacorner said...

kak wahida..

heheheh..best kak..meh le sini..heheh

cikceriacorner said...

mulutpayau..

best akak..heheh

cikceriacorner said...

the malay male..

hehhehe..byk permintaan..tu yg naik kan..heheh