sape nak $$$$$$ klik kat sini..hehhehehe

Sunday, February 14, 2016

Masak dengan belimbing buluh



Salam ceria..
Dpt belimbing buluh dr kg mggu lepas.mak tanam..byk mak bg tp da tinggal sikit..
Arini masak ikan keli sambal campo belimbing buluh ngan masak lemak telo campo belimbing buluh..meningkatkn selera mkn...hehe..kata nak diet..mcm xjadi aje..hehe

6 comments:

Norain Omar said...

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

Thanks :)

Ahmad Hasif said...

Waa sedap tu... Masam2 pedas..

Assalam jemput join GA saya...

https://www.biskutsemperit.my/2016/02/giveaway-cash-rm30-feb-2016-by-ahbar.html

Tarikh tutup 17 feb 2016

wahida said...

tu kalau buat sambal belimbing pun sedap tu...huhu...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Ialah said...

Di sini belimbing, di sana belimbing buluh.
Baru tau :D

tiga lalat said...

nyum nyum kecur., ;p