sape nak $$$$$$ klik kat sini..hehhehehe

Thursday, January 13, 2011

tag dari Daddy Ziyyad


Salam ceria..heheh
Saya telah di tag oleh Daddy Ziyyad..

saya cube jawab le ye..heheh

1. Apakah hobi anda?

-Hobi saya ialah membaca..tp tu dulu..
heheh..la ni kurang sikit..
yang terbaru ni saya suke jalan2..xkisah le g mana2 pon..
shopping ke,melancong ke,g umah kwn2 ke..heheh

2. Senaraikan tempat yang anda ingin pergi ?

kalo bleh satu dunia..heehe..boleh ke?
tp satu suka tempat yang hijau dan damai..
kat kg atau kat taman pon ok..

3. Sikap positif yang anda miliki ?

sikap positif ek...emm..bile da semakin tua ni..
saya kene sentiasa bersikap positif..hehehe..
kerana Allah akan sentiasa menguji seseorg mengikut kemampuannye sendiri..
walopun kdg2 x mampu..tp kene cari jalan penyelesaian dan sentiasa berpikiran positif..
saya ni peramah..ye ke?emm xtau la kannss..ehhe..
pemaaf dan xsuke berdendam..

4. Sikap negatif anda ?

sikap negatif ye..hehhe..saya ni kdg2 perangai mcm budak2..
ada org suke ada yg x..ape2 pon biaula jadi diri sendirik kannss..ehhe
kadang2 suke membebel kalo geram kat org..
kdg2 mengada2..ada yang menyampahs..xpe le..
hehehe..

okla tu aje..
esok sampai senin cik ceria coti..
nak balik kg..mak n abah nak wat kenduri ari sabtu..
adik no 3 da abis pantang..
adik no 4 da dapat keje..
adik no 5 da nak abis study...tp cik ceria pakse dia smbg degree..
adik no 6 dapat masuk sekolah teknik..
alhamdulila..


16 comments:

bujal X said...

kompom daddy kena cukur dagu nih~haha~~

bujal X said...

haha~ke satu dan ke-2nd~~

kucingorengemok said...

nyampahnya bujal ni... rata² diaaaa je :p

sahromnasrudin said...

selamat lik kampong utk cik ceria ya

cikceriacorner said...

bujal..
hehhe..kompom daddy kene cukur dagu dan sila tunjukkan dagu daddy ye...hehehe

cikceriacorner said...

bujal..
heheh..tahniah bujal..kamu ke satu dan ke dua..memang cepat dan pantas...hehe

cikceriacorner said...

kog...
heheheh..bujal superhero tu yang dia asyik menang aje..heheh

cikceriacorner said...

shah..
heheh..terima kasih shah..:)

Daddy Ziyyad said...

masing masing gigih menjawab tag tu nampaknya...hahahhaa..

patutya bagi bagi 40 soalan, bukan 4...:)

cikceriacorner said...

daddy ziyyad..
ehheheheh..janji perlu dikotakan..heheh..

Ati Masrif said...

untung sper2 dlt cik ceria ni
suka gi taman je...

ramai adik beradik..meriah!

h4ni3 said...

bujal ni tak banyak keje ek
nanti kita ramai2 call boss dia suh bagi keje banyak2 kat dia
kekeke

wahida said...

saya jugak yg x buat2 lg tag mamat tu...hehehe...

cikceriacorner said...

kak ati..
heheh..tq akak..
g taman best..
udara segar..badan sihat..

alhamdulila..adik beradik ramai..anak sulung kannss..hehe

cikceriacorner said...

h4ni3..
heheheh..bujal keje depan komputer kannss..
tu yg dia ada masa utk berblogging....hehheh
kanss bujal..

cikceriacorner said...

kak wahida..
heheh..baik akak buat..nanti dia kene lunaskan janji dia..heheh