sape nak $$$$$$ klik kat sini..hehhehehe

Thursday, February 03, 2011

aiZat...best

(aizat memang best..)

salam ceria..
ni cite da lama..
tp nak cite gak..heehe

tgk konsert aiZat..
live kat damansara..
g ngan gadisBunga, kak iman, k.adha,
k.dania n k.nadia..
thanx k.iman..heheh
700 org penonton..
16 lagu..

pehh..best giler..
cikceria sampai jatuh cinte le..
ehhehe...ala berangan aje..
suara aizat memang power..

tua,muda,kecik,besau semua ada..
dato' siti n dato' k, dato' sharipah aini,
dafi,noh n miss nina antara yg hadir..
tp yg best..
boleh dikatakan semua family
aizat hadir bg support kat dia..

32 comments:

gadisBunga said...

we love aizat! hihi~

kite share ok. winks!

cikceriacorner said...

gadisBunga..

heheheh..ok..kite share..

saye ok aje..share aizat ye..:)

aizat memang best..:)

Mimi Jazman said...

GB sempat amek satu gambar je kat sini.. hehehe.. cikceriacorner dapat banyak gambar tak??

kakcik said...

Sampai jatuh cinta??? ish ish ishhhhh... :)

azieazah said...

Dulu Kak Azie tak tau pun sapa Aizat, sampailah orang cerita dia yg gemuk boleh jadi kurus.

barulah tengok, siapa dia.

Kak Azie kenal dia kerana itu, kemudian baru tahu dia itu rupanya penyanyi...
hahahaha naif aku ni.

h4ni3 said...

apesal korang boleh pegi together gether tak ajak hakak nih!!! ;P

kak Erna said...

cikceria..best ye.dapat tengok live..

Adinda Amy Sensei said...

salam cik ceria corner..

apa khabar malam ni..
waahhh bestla dpt jupe aizat ek..
tapi saya takla minat sangat kat dia..hehehee...

cikceriacorner said...

mimi jazman..

hehehhe..GB amik byk gak..

cikceria xamik gambau byk sgt..

tp adalah sikit kalo mimi nak..

heheheh..terima kasih dtg..:)

cikceriacorner said...

kakcik..

heheeh..jatuh cinta time tu aje..hhehehe

cikceriacorner said...

kak azie..

heheheh..dulku aizat bulat..la ni da kurus..tp saya tau suara dia best masa dr AF lagi..hehhe

akak..lagu dia best..

cikceriacorner said...

kak hanie..

hehehehh..len kali ek..kang kite roger2..heheh

cikceriacorner said...

kak erna..

hehehhe..memang best kak..tgk live..lagi best sebab free..heheh

cikceriacorner said...

adinda amy..

selamat malam..

best jumpe aizat..aizat best..lagu dia memang best..hehhehe

Armiza said...

yup..yup..yup...suka aizat jugak...dia beshh...lagu tak jiwang..x lembik2..hehhe...masih boleh diterima...^_^

a.samad jaafar said...

dah lama betul tinggal konsert mengkonsert nih.. ye lah.. dah tua ! hihihi.. bagi can kat org mude laaa..

BonekadalamChermin said...

oh saje jeles!










lain kali ajakla saye.

huhu.

cik emymilia said...

kiter tak de la minat sangat aizat tu....so-so jekk...he he

Mak Su said...

mksu pun ada minat kat dak aizat ni, kreatif :)

sal said...

wah..jatuh cinta...hati2 di jalan raya cik ceria...
pe khabar, moga sihat di musim percutian cny

zino said...

pernah dengar dia nyanyi live sekali bila datang sebagai jemputan majlis yg di buat...

rieyana ynn said...

memang best...;d

cikceriacorner said...

armiza..

emm..best kan...lagu dia dengau banyak kali pon xpe..heheh

cikceriacorner said...

abg mad..

heheeh..bukan tua abg mad..tp senior..hehehe

cikceriacorner said...

bonbon...

heheheh..ok pasni saya roger awak..:)

cikceriacorner said...

CE..

kite mula2 xminat..pastu jadik minat plak..heheh

cikceriacorner said...

mak su..

heheh..a'ah kan mak su..kreatif dia..heheh

cikceriacorner said...

kak sal..

hehehe..terima ksih akak..

hati2 juga akak..:)

cikceriacorner said...

uncle zino..

bestkan uncle..aizat nyanyi..heheh

cikceriacorner said...

yana..

bestkan yana..:)

ahsfantasy24 said...

mmg best..
ske lagu sngai lui, hehehe..

cikceriacorner said...

ash...

hehe..bestkan...