sape nak $$$$$$ klik kat sini..hehhehehe

Friday, February 04, 2011

coti balik kg..heheh

salam ceria..
heheh..
coti raya cina ni..
cikceria g putrajaya umah adik pastu balik kg..
heheh..jumpe famili di kg..
kepada kawan2 semua..
selamat bercoti..
jaga diri baik2..
moga semuanye ceria..
mulakan ari anda dgn senyuman..hehehhe
terima kasih kerana sudi membaca penulisan
cikceria yg serba kekurangan ini..
dan terima kasih krn menjadi follower cikceria...
hehehhehe

20 comments:

h4ni3 said...

kat kampung tak banjir kan??
;)

azieazah said...

CIK CERIA memang ler sentiasa ceria jer wpun di mana berada...!

selamat balik kampung. Bawak balik limau banyak sket haaa... :)

Mesra di Maya Tidak Mesti Harus Mesra di Luar

gadisBunga said...

baik-baik jalan. :)

ikan emas said...

nak daftar nama jadi calon merlimau ke ?

Mak Su said...

slmt blk kg, salam ceria :)

cik emymilia said...

cik ceriaaaaaaaa!! heh heh..:))

Aku Dan Teksi said...

syok Oo balik kg, saya ni balik kg, gak nun jauh di gombak sana.

Aku Dan Teksi said...

saya ada letak link blog ini dalam list blog saya

Mimi Jazman said...

kg cik ceria kat ne??

zino said...

selamat cuti 1 Malaysia hehe

cikceriacorner said...

kak hanie..

xkak..kg saya xbanjir..alhamdulila

cikceriacorner said...

kak azie..

heheheh..terima kasih akak..

akak pon ceria orgnye..heheh

limau xde la kak...

kite teman tapi mesra..heheh

cikceriacorner said...

gadisBunga..

heheh..terim kasih..:)

cikceriacorner said...

ikan emas..

heheh..xmo la kak..nak jadik org biasa2 aje..heheh

cikceriacorner said...

mak su..

terima kasih mak su..salam ceria jua..:)

cikceriacorner said...

CE..

cik emiiiiii...hehehhehe

cikceriacorner said...

aku dan teksi..

heheheh..hehhehe..jauhnye kg...kg gombak ye..heheheh

cikceriacorner said...

aku dan teksi..

terima kasih..saya pon da letak link enchek kat blog saya..hehhe

cikceriacorner said...

mimi jazman..

kat melaka mimi..heheh

cikceriacorner said...

uncle zino..

hehehe..a'ah uncle..coti 1Malaysia..heheh