sape nak $$$$$$ klik kat sini..hehhehehe

Friday, February 18, 2011

kepercayaan..

salam ceria..
hehehhe..
salam pagi jumaat..

dalam rukunnegara ada 5 prinsip..
dalam  hidup pon mesti masing2 ada prinsip masing2..

hehehe..eemmm..
biasanya kalo kita percaya kat seseorg..
bermakna kita percaya kepadanya..
meluahkan isi ati kita kepadanya..
merupakan suatu kepercayaan..

tp kalo org yg kita luahkan isi ati kita kepadanya
dan dia berjanji xbercerita kepada sesiapa
tp dia bercerita juga..adakah perlu
 percaya kepadanya lagi?

hehhehehhe

saya mau eppy dan ceria..:)


28 comments:

kucingorengemok said...

salam ceria... dan selamat dapatkan kawan lain untuk mengadu cerita! ;)

cikceriacorner said...

kOg..

hehehhe..salam ceria..emm..tu la kak..nak dpt org yg kite percaya susah la kak..ngadu kat akak boleh x?hehehe

kakcik said...

Ceriakan diri anda seceria nama anda...hehehe... :)

Ati Masrif said...

kalau nk mengadu..

jgn cite semua pd 1 org saje

sikit2 pd beberapa org so..

semua tak tahu habis citetu..

betui ni petua dr bos kak ati dulu

Chik Att said...

nantikan kita cakap kat siA " jangan citerr kat org tau "
esok dia jumpa si B ..."aku citer kat kooo je tau...., jangan citer kat org ".....
lusa Si B jumpa si C " aku citer kat koo jee... bla bla.... ...

dah tak jadi rahsia dah ...

yantz-yeem said...

knpo ni???? susah nak percaya kat org 100%...apa2 pun happy2 n ceria sokmo..nak ceria lagi tgh HB ko...aku klik lagi...jom dtg klik akunya HB lak..wakakakaka

♥ manje ♥ said...

assalamualaikum ccc

bagi kita cukuplah sekali
jnji smpn rahsia adalah satu amanah
tak amanah la kita kalau bercerita
pada yg lain...

sahromnasrudin said...

mak aii..bahaya tue..itu istilahnya tikam dari belakang..apepun, awak kena lebih berhati2 ya..selidik latar belakangnya dahulu

gedek! said...

Sori off topik...

Bila baca kamu punya entry... mesti pakcik baca macam baca sajak....

Agaknya sebab semua nya di align center....

keh keh keh....

cikceriacorner said...

kakcik..

hehehe..wokey akak..ceria selalu..time kasih kak..heheh

cikceriacorner said...

kak ati..

hehehe..ok gak tu kak..heheh

cikceriacorner said...

kak chitt att..

hehehhe..penah gak mcm tu..heheh

cikceriacorner said...

kak yantz...

hehehe..aku da klik HB ko..heheh..tq..

aku ok aje..hehheh..best kursus kat sana?

cikceriacorner said...

manje..

walaikumusalam..

heheh..time kasih manje..heheh..take cre..:)

cikceriacorner said...

shah..

time kasih shah..heheh..susah nak percaya org kan..heehe

cikceriacorner said...

uncle gedek..

hehehhe..wokey pakcik..nanti pasni saya tukau..heheh

time kasih pakcik..heheh

gadisBunga said...

saya pun baca bernada uncle gedek gak. ekekek.

tapi tak payah la tukar. ok ape... :)

.

susah kan nak cari org yg boleh dipeccayai?

Daddy Ziyyad said...

dan jangan sekali kali luahkan perasan yg over2 di FB...lagi parah nanti..:)

rieyana ynn said...

CCC...salam ceria sentiasa...;d

cikceriacorner said...

gadisBunga..

heheh..a'ah suka nak cari org yg kite percaya..

hehhe...emm rase mcm nak tukau..tp rase mcm x..saya seorg yg konfius..kamu tau kan?hehehh

cikceriacorner said...

dedi ziyyad..

emm btul tu..so far xpenah luahkan dlm FB pon..hehhe...

cikceriacorner said...

yana..

emm btul tu..ceria selalu..:)

shahrul said...

Salam...
kalau org yg jnis mcm tu,x perlu la lg kita nak kongsi ape2 lg da,buang masa je...

ahsfantasy24 said...

kita mngkin ditipu klw trlalu mmpercayai,
tp hdup kte ckup mnderita klw xckup kpercayaan..
:) ceria2 sokmo k :)


Terbaru:
Kamu yang sepatutnya terdahulu mengerti
Roda kehidupan berkisarkan penerimaan jiwa

cikceriacorner said...

shah..

hehehhe..terima kasih shah...kene ati2 kan..

cikceriacorner said...

ahsfantasy24...

heheh..emm btul tu..

kene ati2 jugak kan..terima kasih ye..:)

azieazah said...

Jom kita eppy bersama-sama....!

cikceriacorner said...

kak azie...

hehe..jooommm akak..kite eppy sama2..

hehehehe....