sape nak $$$$$$ klik kat sini..hehhehehe

Monday, March 21, 2011

cerita 14-kata nak kurus


kfc best..tapi..

salam ceria..
hehehe..

cikceria kan..
nak kurus..
tapi..
alah dan pantang..
hehehe..alah dan pantang nampak makanan..

macamane ni..
kata nak kurus..

minggu ni nekad..
jgn goda cikceria dgn makanan lagi..
heheheh


31 comments:

Daddy Ziyyad said...

boleh aja makan mekdi, kepsi tu time diet....hehehe..

makan lah 2-3 cubit...serious...

jangan di sekat nafsu tu..cuma kena pandai control amount nya

KUREKURE COMEL said...

mina baru niat nak diet hari ni....
tp.....dah termakan nasi pulak....
hehehe....



sdap kfc tu...

Kakzakie said...

Kalau masih solo memang boleh CCC. Cuba ada anak-anak susah nak kontrol. Pergi pasar malam je nak beli sayur... tiba rumah makanan yg leih dari sayur....

kucingorengemok said...

lepas makan tolong adik kfc tu kutip pinggan and dulang, hihi, keluar sikit peluh :)

gadisBunga said...

semalam makan nasi minyak. kfc ni mkn bila? hu~

Kamsiah said...

salam
bkn takleh makan..tapi makan sedikit ja..kata org sesuap dua...bkn sepinggan dua ya..

sayangsayangibu said...

kalau dah nama makanan
memang susah nak tolak kan? ;P

bujal X said...

makan roti je~~ayam bagi sama saya~haha~~

Cik Ezy said...

kalo nk kurus, kfc tu bg kat saye je ye..
haha

h4ni3 said...

ok..
esok puasa 2 hari ya
:D

Cik Pah said...

komen dr ziyyad betul betul buat cik pah nak pitam.. apa barang makan mekdi,kepsi secubit dua.. ish..rezeki depan mata..tak baik ditolak.. hehehe

yantz-yeem said...

yey jom goda dia mkn byk2...hahahahahaha

Ann Huda (Ate) said...

Kalau dah rezeki dpn mata, mana leh nya mkn secubit dua. Paling2 seketul dua ;). Kalau ate nak makan, makan puas2 tapi pas tu 6 bulan jangan lalu depan kepsi. Kalo nampak jer kepsi pusing tang lain.

alien said...

lepas ni kenny rogessss!!!

sal said...

kuatnya azam...harap2 berjaya ye cik ceria.. sebenarnya klu kurang makan badan pun jadi ringan kan, tapi payah betul nak control pasal makan ni, selalu saja tergoda..

ikan emas said...

makan jangan tak makan..

rugi oooo

ckLah said...

Juadah ceria...

;D

aNIe said...

Heheheh...tak kurus takpe... janji ceria...

gedek! said...

Jangan makan rasuah...

Orang makan rasuah semua gemuk!

Aku said...

Salam,
ubat kurus badan berlambak...tak yah risau, makan je...

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Cik ceria sekarang sapa yang goda sapa.makcik dah terliur nengok KFC tu. sekarang cam mana?

mekchu said...

jgn makan lelemak yg ada kat kulit tu.. makan ayam tu je tak pe.. kata kerja kuat kan.. kerja kuat perlukan banyak tenaga :)

sahromnasrudin said...

ccc telah goda saya dengan snack plate..ohhh..tidakkkkkkkkkk huhuhhhh

Bio Aura RM650 said...

Salam kunjungan,mengikut kata pakar, diet ialah apa yg di makan.. kalau nk diet sehat.. jgn mkn makanan berkolestrol tinggi la.. dan membuat senaman secukupnya.. nice blog ;)

T@sh Sch@ said...

C3 ... semalam kata nak pose ari ni ...

apolah C3 ni ...
caitok C3 kuatkan semangat @ Iman

ni baru nafsu kecil je ni C3 dha tak tahn ... heheheheh

ibuintan said...

tang kfc... kompom diet terjun ke laut

ala.. makn je sesekali bukan gemuk pun

TiKa LEh said...

ayam kfc ngan brger mcD sedap tu...rugi2..hahha

wahida said...

huwaaa!! napa ko tayang kepsi hah? balik ni aku nak terjah kepsi la gamaknya...ni suma ko punya pasal!!
huhu...

♥ manje ♥ said...

petua nak kurus... erk jgn tgk gmbr makanan... =)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

apasal tak update?

Anonymous said...

cek ceria..pekh hari ni teman makan kfc sejibik macm dalam gambau cek ceria ni heee..memang nyum222 tpp kan teman ni rase ayam mc d lagi best heehehe...

moh le tangkap gambau mc ayam spicy heeeee
ade kentang lg nyum2222....