sape nak $$$$$$ klik kat sini..hehhehehe

Saturday, May 07, 2011

cerita 34-mimpi makan nasik lemak

salam ceria..
hehhehe..
cikceria kan...
sebenonye da 6ari xmakan nasik..
pastu mimpi makan nasik lemak..

so..ingat pg ahad nak g makan nasik lemak ngan budak umah...
kat kg baru..
hehehhe..

xpe kan..
nanti senin start xmakan nasik lagi..

heheheh..

aritu berat 73kg..
kini da 68kg..

heheheh..masih obes lagi..heheheh

22 comments:

Kakzakie said...

Makan nasi lemak tu jangan banyak-banyak CCC. Dah skip 6 hari tak makan nasi. Tapi lepas tu makan nasi lemak pulak. Adik sayang oooiii nasi lemak lagilah tinggi kalorinya.

Tapi hebat kan boleh turun berkilo-kilo.... Tunjuklah masa day 1 compare the latest guna baju yg sama macam iklan. Heee... jeles juga kakak tau....

kakcik said...

Wah - dah banyak susut tu... Kg Baru tu, area mana/kedai mana? Kakcik nak pergi skodeng. :)

Cik Ezy said...

byk tu turon..
ok la tu..
troskn usahe..

gadisBunga said...

wahhh....banyak turun. nak jumpa!

Zaitun said...

Berdiet rupanya kenapa tak makan nasi langsung. kak Zai rasa kalau nak berdiet boleh makan nasi tapi dalam quntity yang sikit lepas tu lebihkan sayur dan buah dalam menu itu yang sebaiknya.

sal said...

alhmdulillah..amin..
makin slim..
makin cntiklah ni..

zino said...

lebih dari berat zino tu hehe

gedek! said...

jangan lupa makan angin...!

h4ni3 said...

banyak gak 5kg tu

saya kena start tak makan nasik jugak ni
tapi ntah bilaaaaa la nak start.. hohooho

Acik Erna said...

cikceria..aklau nak makan nasi lemak jugak..jangan makan dikedai..masak sendiri..boleh kurang kan santanya..dan guna beras herba ponni..he he
pandai je nak nasihat..sendiri pun..dah bulat..

hani@debumelukut said...

jeles jeles jeles...apasal akak tak turun2 ni...
Makan banyak tu lah pasal.

cikceriacorner said...

kakzakie..

heheh..time kasih kak...

hehehe..tula kak teringin nak mkn nasik lemak...tp nak makan sikit aje la esok..heheh

hehehe..tp masa nak turun berat memang payah...tp kene tahan nafsu mkn gak..heheh..

fazura idola saya..heheh

cikceriacorner said...

kakcik..

heheh..time kasih kak...

kat kg baru dekat ngan restoren nam kam tu kak..

ada dekat nasi lemak kangkung..best..kedai tu atas bwh..heheh..

cikceriacorner said...

cik ezy..

heheheh..time kasih...

cikceriacorner said...

gadisBunga..

heheeh..ok bleh aje..tp xnampak ketara sgt turun..

masih debab lg mcm dulu..heheh

cikceriacorner said...

kak zaitun..

ehhehe..time kasih akak..kdg2 sy mkn nasik jugak..

sy ingat nal plan..6ari xmakan nasikpd ahad nak mkn nasik..hehehe

cikceriacorner said...

kak sal..

hhehehe..time kasih kak..amin..

cikceriacorner said...

uncle zino..

hehehhe..tu la uncle..beratkan sy..uncle pon kalah..hehehe

cikceriacorner said...

uncle gedek...

heheh..wokey uncle..heheh

cikceriacorner said...

kak hanie..

hehehe..time kasih akak..

hehehe..bleh punye akak..masa mula2 nak start memang payah..tp lama2 ok aje..heheh

cikceriacorner said...

kak erna..

heheheh..time kasih akak..

tp tula kak..ada penyakit M..malas..hehehhe..

mcm mana ye..

cikceriacorner said...

kak hanie..

hehehe..boleh akak..try pelan2..heeheh