sape nak $$$$$$ klik kat sini..hehhehehe

Monday, July 04, 2011

cerita 47-kisah nak trunkan berat badan

salam ceria..
hhehhehe..

emm..dr dulu smpai la ni asyik nak turunkan berat badan..
turun sikit..
naik pon ada..
hehehe..
pucuk pangkal ati..
kene disiplin..
hehehe..

kat uma sewa cik ceria..
kitaorg 3 org buat cabaran 50 hari utk
turunkan berat badan...
hehehe..
siap ada urusetia lagi..
harap kali ni berjaya..

kalo berjaya dpt kebaya urusetia..
kalo x berjaya..kene denda 100 henget..hehhe

18 comments:

kakcik said...

Sebut pasal berat badan, oh! tersangatlah sedihnya. :(

Ann Huda (Ate) said...

Pertandingan Berlumba2 menurunkan berat badan..best gak tu. Tapi Ate dah give up...;(

cikceriacorner said...

kakcik..
hehehehhe..ala akak..jgn sesedih tau..
mari kite ketawa..heheh..
xpe la yg penting..kite sihat dan eppy..hehhehe

cikceriacorner said...

kak annhuda..
hehhehe..
ala akak..jgn give up tau..
ni idea bdk umah...syok gak coz ada semangat..hehhe..
tapi arap semangat ni smpai berjaya la..hehhe

Daddy Ziyyad said...

kalau 50 hari tu macam dalam rancangan The Biggest Loser(asyik exercise aja), memang confirm turun berat badan !! :)

MOKCIK AZWA said...

adoiyai...hehehe...banyakkan berpuasa sunat la nampak gayanya tu...selamat berjaya.

err...ada undian melalui sms tak?? hahaha

cikceriacorner said...

dedi ziyyad..
hehhehe..a'ah kan..
arap confirm dpt turun..hehhehe

cikceriacorner said...

kak azwa..
heheheh..tu la kak...next week memang cadang nak pose sunat...

undian sms..hehhehe..xde..heheh

sal said...

moga-moga berjaya..
ckiceria kena buat betul2..

harap2 bukan shj turun berat badan..tapi dpt hadiah spt yang dijanjikan..

cikceriacorner said...

kak sal..
heheheh..time kasih akak...

yeeahahah..kene semangat ni...caiyok2...hehehhehe

zino said...

catit dulu berat badan sekarang lepas tempuh matang semak berapa kadar kejayan hehe

hani@debumelukut said...

uwaaa...tajuk yang menyayat hati.tak suka tak suka tak suka...

cikceriacorner said...

uncle zino..

heheheh..wokey uncle..roger n out..heheh

cikceriacorner said...

kak hani..

heheheh..emmm..sy pon xsuka..tp kene suka kan jugak..hehehe....

Azuan said...

semangat betul tu sampai kena denda 100 tu..haha

Zurae said...

Dah tak sabar nak tahu siapa la dapat baju kebaya tu....cayok2 pada korunk bertiga....

cikceriacorner said...

azuan..

heheheh..tu pembakar semangat kene teruskan kurus..hehhe

cikceriacorner said...

zurae..

hehehhe..doakan akak menang ek...heheh