sape nak $$$$$$ klik kat sini..hehhehehe

Tuesday, September 13, 2011

cerita 65 - ape kabar semua..

salam ceria..
salam aidilfitri..

arap semua sihat hendaknye..
lama xjumpe kan..hehhe

cikceria ada saja disini..
cuma kdgkala xberkesempatan nak berjalan2 di blog ni..

macam2 cerita yg berlaku kat cikceria..
salah satu..hehhe..antena kete kene curik masa
sabtu malam ahad kat dpn umah cikceria..
bkn kete cikceria aje..tp dkat 6bijik kete antena kene curik..
begitula kisahnye..

kisah lain..xde..cume kpd kwn2 jagala kesihatan..
yela musim jerebu n ujan ni kan..
cikceria pon da kene selesema..

ok..minta maaf banyak2 kepada semua..
cikceria pon maafkan anda semua..
anda semua xde salah pon ngan saya..

take care..

*nanti ada pameran hari malaysia kat kl sentral dari 15 sept hingga 17 sept 2011,kalo free dtglah..cikceria duty ari kamis..heheh

*next week 19 sept hingga 24 sept 2011,cikceria ada pameran raja kita kat brunei,sape free or g sana singgahla pameran kami..heheh

13 comments:

FarEast said...

haha ... teringat time org curi antenna kereta waja saya ... hehe

re: saya edit guna photoshop je ;)

BonekadalamChermin said...

selamat hari rayeeee cik ceria!!

wah..jaga booth apa ni??

MOKCIK AZWA said...

antena kereta kitaroang dulu, cik abe boh gam sebelum pasang.. sebab dealer dah cakap awal2 ada orang suka curik antena kereta...

cikceriacorner said...

far east..
heheh..terukkan org yg curik tu..menyusahkan org lain..la ni sy xmo ganti dulu..bile pindah putrajaya bru sy ganti..heheh

o yeke..thanx..coz sy ada gak editkan org punye pict pakai lightroom tp hasilnye xmemuaskan ati n sy kene buat lg sekali pakai photoshop..hehhe

cikceriacorner said...

bonbon..
selamat hari raya bonbon..

kamis smpai sabtu ni kami ada pameran kat kl sentral dtgla..sempena hari malaysia..sy duty kamis tu..

cikceriacorner said...

kak azwa..

tu la kak..teruk betul org yg curik tu kan..

pasni sy pon nak bubuh gam...terima kasih akak bg idea..

h4ni3 said...

nak sobenir dari brunei bole? hehe

Acik Erna said...
This comment has been removed by the author.
Acik Erna said...

busy cik ceria bertugas lepas raya ni ye..

sal said...

kena curi..
cian cik ceria..
kenaa ganti yg baru pula

BitsBest said...

adoiii....antena pon kena kebas??mcm2 ler srang ni..sok lusa viper plak kena cori.hehehe..
wah ccc g brunei?nak ikottttt :D

gedek! said...

hai...!

FarEast said...

cik ceria, nak update :D