sape nak $$$$$$ klik kat sini..hehhehehe

Tuesday, March 11, 2014

Setelah diet atkins seminggu

salam ceria..
setelah seminggu cikceria berdiet atkins..
alhamdulila hasilnya telah turun 5kg..
usaha masih diteruskan lagi..
kalo boleh nak turun lagi dlm 5kg minggu ni..
insyaallah..


ati cikceria berbunga2 gembira sebab turun berat badan...hehehhe




*marilah kita bersama mendoakan agar MH370 dijumpai..moga Allah mempermudahkan urusan mereka yg mencari dan menyelamat..amin

8 comments:

ann hann said...

Assalamualaikum ateq...Rindu. Hehehe. Ni Ate (Kak Enn). Lama akak tak buka blog akak... sibuk sampai lupa password Ketikan Ate so bila dah mula ada masa dan tangan mula gatal-gatal nak mengetik buat blog... terkebil2 tak dapat masuk. Awak dah kurus eh?? Akak pn tah brapa kali diet asik gagal jer...huhu. Moga awak Berjaya menurunkan berat badan yang ideal dan MENGEKALKANNYA. Good Luck!!! Luv you.

Acik Erna said...

Seminggu 5 kg cc..kagum acik..bestnya kalau dapat

cikceriacorner said...

kak ann..
hai akak..salam..kabare?rindu akak gak..pakai no tepon lama lg kan...akak kita bukak blog baru akak tp nak komen xpandai bukak la plak..heheh..kita blum lagi kurus..masih dalam proses..heheh
terima kasih akak..take care ye..love u akak...mmmmuuuahahah...hehhehe

cikceriacorner said...

kak erna..
heheheh...minggu pertama trun 5kg...tp minggu ke2 ni xtau la..hehhe..akak boleh punye..hehehe

Kakzakie said...

Kalau beteul-betul ikut memang boleh turun tapi itulah kakak susah nak tinggalkan nasi...

Mak Su said...

maksu malas sungguh bab diet ni huhuhu

cikceriacorner said...

kakzakie..
heheheh..btul tu kak..kita mula2 susah nak tinggalkan nasi..yela masa kecik2 smpai besau..pg2 lg mesti cari nasi..heheh..ni sebab kita da tekad kak..coz period da xbrp btul..mungkin sebab bdn naik..heheh..tu yg kita kene trunkan..heheh

cikceriacorner said...

mak su..
hehehe..mula2 kita malas gak..tp sebab bdn naik n period xbtul, tu yg kita kene trunkan berat badan tu..heheh