sape nak $$$$$$ klik kat sini..hehhehehe

Wednesday, December 22, 2010

suka lagu ni semenjak 2 menjak ni..:)

satu dua kau..tajuk lagu ni..best2..


salam ceria..
heheheh..xtau kenapa..tp suka lagu ni..
best..segar..eppy..
semenjak dengar sinar fm..
terus suka lagu ni..
sinar fm..best..pg2 masa nak g  keje ketawa sorang2..
kelakau..stesen radio lain pon best..
tp pagi cik ceria mesti nak dengar sinar fm..
petang plak muzik fm atau hot fm..
semua stesen radio kat malaysia best..:)
best..segar..eppy..

alhamdulila kaki si puteh da berganti..:)


22 comments:

Amni said...

kalau saya, biasanya turun office mesti nak dengar hot fm.. nasib bek driving.. kalau tak, maunya gelak goleng2... kadang2 terfikir jugak, orang tak pelik ke tgk kita gelak sorang2 dalam keta.. haha... tapi rasanya semua orang pon lebih kurang je kot kalau dengar hot fm pagi2... hehe

gadisBunga said...

haha. sama la..selalu gelak sorg2 pepagi. mmg riuh walau sorang2. lantakla org kete sebelah nak kata apa. hihihi

cikceriacorner said...

amni..
heheheh..pagi2 kene ceria kan..tu sebab kita kene ketawa..bile dgr dj2 tu celoteh..terhibur kite di pagi ari..heehe..:)

cikceriacorner said...

gadisBunga..
heheeh..yeaahahahha..cik ceria setuju..kdg2 tu ketawa,senyum sengih sorang2 org pandang2..tp xpe..pagi2 mesti mau eppy..eppy pagi..sampai ptg la kita eppy..insyaallah..:)

BonekadalamChermin said...

huhu
dah banyak terlepas entri awak ni
sorila bizi

rajin!

eheh.

saye denga klasik fm yg seram tu

hahahaha

h4ni3 said...

saya juga suka lagu ini
satu masa dahulu
;)

Mak Su said...

lagu apa tu? maksu suka dgr sinar waktu pagi, waktu petang, suka dgr hot fm

Yunus Badawi said...

Org kata Sinar FM utk org lama hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Terima Kasih singgah dan komen.

suka bebelan tiga orang di awal pagi tu. gelak sakan dibuatnya..

DrSinga said...

anda sudah lahir kah ?? ketika lagu ini femes??
:)

cikceriacorner said...

BonekadalamChermin..
hehehhe..tq..tp sy xde la rajin mana pon..heehe...klasik fm pon best jugak..sy suke

cikceriacorner said...

h4ni3..
hehehe..bestkan kak..:)

cikceriacorner said...

Mak Su ..
lagu satu dua kau..salwa abd rahman nyanyi..best..samala kita mak su..pg sinar fm..ptg hot fm..ehheh

cikceriacorner said...

mr. Yunus Badawi..
heheh..mr YB..tp sinar best..kelakau pon ada..heheh

cikceriacorner said...

a.z.r.i.n.a.03.07..
terima kasih kembali akak..
heheh..memang mencuit ati kan..heheh

cikceriacorner said...

DrSinga..
akak..org da lahir da masa ni..hehehe..lagu ni bestkan...hehe

rieyana ynn said...

'hanya lah kau satu..satu..dlm hidupku..tiada lagi dua..dua..dihatiku..'ekekekekek...munkin lagu ni yana tak sekolah lg...tapi yana tahu lagu ni...ahaksss...lagu2 lama memang best..tak mcm lagu skrg...best kejap jew...pastu owg dah tak ingat...;d

cikceriacorner said...

yana...
hehehe..btul tu dik..sedap kan lagu ni..lagu lama segar..cik ceria pon da jatuh cinta dekat ini lagu..hehehhe

ahsfantasy24 said...

ngeee~
mmg best lah!

jom dgar ulang2 smpai
owg len jemu ^^,

cikceriacorner said...

ahsfantasy24..
hehehe..bestkan..dengaula lagi..heheh

azieazah said...

Kak Azie suka juga, lama tak dengar.

Btw, Kak Azie pernah pergi bercuti dgn si Salwa ni. Memang best, sebab dia langsung tak sombong, malah begitu pemalu dan santun. Tak macam artis glamer pun cara bawa diri.

cikceriacorner said...

kak azie..
hehehe..ye ke kak..bgusla kalo mcm tu..kalo sombong xkemana kan..
lagu ni best kan kak..heheh..:)