sape nak $$$$$$ klik kat sini..hehhehehe

Friday, April 08, 2011

cerita 19-pernah tak...

salam ceria...
hehehe..
salam ujung minggu..

heheheh..cikceria nak share pengalaman..
pernah x kawan-kawan mengalami
ape yg cikceria alami..

sakit perut tetiba..
dan xtahan nak ke toilet..
ape ye rasenye..heheh
tahun lepas..
masa dalam flight..
dari miri ke sibu..
tetibe perut memulas..
dan elok aje flight berlepas dan
isyarat tali pinggang ditanggalkan..
kite pon ke toilet..masa tu xtau rasenye ape..
tu la pengalaman yg xdpt dilupekan...

hehehe..
sori kalo entri ni xsenonoh..heheheh


20 comments:

kak Erna said...

cikceria..kata pengalaman..bukan le tak senonoh.

h4ni3 said...

lepas buang tu..

mesti rasa..



ahhhhhh... legaaaaanyaaaa :D

Cik Ezy said...

xsenonoh ckit je..
masih lg sopan.. keh3

Kakzakie said...

Lagi susah kalau kat highway anak sibuk kata nak ke toilet. Kena tunggu jumpa petrol kiosk atau R & R batu boleh kan. Kalau anak lelaki senang sikit, boleh pancut dan cuci dgn air mineral. Tapi kalau perempuan macam ccc tak ke haru kami papa-mamanya.

Cikgu Den said...

kalau sakit perut sebelum isyarat tali pinggang ditanggalkan, mcam mana agaknya ek

sal said...

cian...
dah excited..terganggu pula dengan masalah tu..
tkpe semuanya pengalaman yg menyimpulkkan kenangan..

zino said...

entri yg agak busuk kalau berlaku kelewata hehe

gedek! said...

terima kaseh sebab 'sanggop' kongsi cerita 'ceria' ini

Cheh!

Ann Huda (Ate) said...

Ate tak nampak mana yg tak senonohnya.
Pengalaman tu lbh tragik kalau masa dah nak landing @ cuaca tgh buruk dan tanda talipinggang tu dinyalakan. Duhh..merah muka,sejuk kaki tangan dan berpeluh2 menahan..

azieazah said...

Heeee memang tak senonoh.

hahahahaha

cikceriacorner said...

kak erna..

hehehhe..a'ah kan kak..ni kira senonoh kan..heheh

cikceriacorner said...

kak hanie...

hehhehe..a'ah kak..rase..

leganye..hehhe

cikceriacorner said...

cik ezy..

hehehhe..xpe ada sopan sikit okla tu..hehhe

cikceriacorner said...

kakzakie..

hehehhehe..emm btul tu kak..kat highway pon sy penah kene..berpeluh2 kak..hehheh

cikceriacorner said...

cikgu den..

hehehhe..xtau nak kata..time tu pon da berpeluh2 dan mengigil..hehhe

cikceriacorner said...

kak sal..

hehhehe..emm tula kak..bile sakit perut da xtahan..xtau la nak kata..hehe

cikceriacorner said...

uncle zino..

hehehhehehehh...nanti sy spray perfurm...heheh

cikceriacorner said...

uncle gedek..

hehheheeh..xpe kan...heheh...

cikceriacorner said...

kak ann..

emm betul kak..da xtau nak kata..bile landing pon sy crik lagi toilet pastu..xtau la nak kate..hehhe

cikceriacorner said...

kak azie..

hheheheh..xpe kan kak..sekali sekala..hhehehe